Massage Storfors

Veraslugn – Återhämtningsterapi & massage för dig i Storfors

Veraslugn

Varmt välkommen till Veraslugn, hos mig i närheten av Storfors får du möjligheten att komma bort från vardagen en stund och slappna av i en harmonisk miljö! Mitt namn är Vera och jag utbildar mig för tillfället till återhämtnings-terapeut samtidigt som jag håller på att skaffa mig kompetenser inom massage. I framtiden vill jag kunna erbjuda ett brett utbud av härliga och välgörande behandlingar.

I dagsläget får du behandlingarna till ett så kallat elevpris, vilket innebär en reducerad kostnad på 50%. Hos mig är tanken att du ska få en stund för dig själv, där det är du och ditt välmående som står i centrum. Alldeles för många människor lider idag av utmattning och stressrelaterade problem utan att göra något åt det. Jag finns här för att vägleda dig eller ge dig en avkopplande massage.

Massage

Regndroppsmassage är en mjuk och behaglig massage som påverkar hela kroppen. I kombination med massage används även eteriska oljor. Dessa eteriska oljorna har unika egenskaper och väljs utifrån mottagarens önskemål samt behov. Massage för dig i Storfors med omnejd!

Återhämtningsterapi

Återhämtningsterapi hjälper dig hitta nya vägar i livet, vägar där du undviker utmattning och stress. Genom vägledande samtal hittar vi orsaken till problemen och arbetar därefter med lösningarna. Under terapin förekommer även mindfulness, stresshantering och meditation.

Här finns jag

Jag finns tillgänglig i närheten av Storfors och hit välkomnar jag dig som behöver en lugn stund där du står i centrum. Här bemöts du alltid av en professionell och personlig service. Har du några frågor eller funderingar om mina tjänster så är du varmt välkommen att höra av dig.

Vill ni veta mer?